Monday, December 21, 2009


Tak cukup tangan aku minggu ini...

sejak jumaat lagi, aku dah terkocoh2 ke rumah saudara aku. Ada majlis berkhatan 2 orang cucunya. Maka terpaksalah aku ke sana untuk tolong masak-masak apa yang patut.

Sabtu dan Ahad pulak, aku ke rumah jiran sebelah. Anak dara sebelah nak kawin dengan orang Kedah. Kenalah datang, kalau tidak, majlis aku nanti tak ada pulak orang nak datang dan tolong masak. Ye tak? Maklumla, bujang lagi. Haha.

Ahad malam Isnin, pulak, menghantar adik ke Subang. Keretanya bateri kong. Aku jugak yang kena rush. Fuh letih benar.

Dahla Chelsea seri, takperla, gerak skit 1 mata jadi 4 mata. Maklumla ada 1 team lemah tu kalah dengan Fulham 3-0. Haha.

Adios.



15 comments:

R.K said...

rugi-rugi..
aku ingat dorang excited a sebab ManU da kalah..
West Ham seken last kot..

hmm..

mAxx said...

rasanya sejak zola manage, chelsea cam ada badi skit nak beat dorang r..

isk2

R.K said...

lepas ni lawan birmingham pulak.. team yang tengah form..

duhh.. dorang tenga semangat raya gamaknya..
terase giler ketiadaan essien..

mAxx said...

herm pelik juga. cam la org lain x raya. huhu


januari ni kompom leh membeli belah ke ha?

R.K said...

! boleh beli belah tapi rumors yang ancelotti taknak beli sape-sape..giler agaknya

tapi ade gak rumors yang die nak stevieG and Torres ..
tunggu je la.

dilla said...

aikk...umah sedara da majlis bkhatan? sapa gerangan yg akn d khatan 2?tlg msk pe ek?pndai ka msk?
ngueh3

mAxx said...

@RK - pergh.. nake beli bebudak kop..gila tu. apa jadi ngan kun aguero?

@dilla - ada..2 orang cucunya sunat. tolong godek2 kuah dan sebagainya r. haha

~HaNnaIcHa~ said...

maxx..thanks polo kte =)

R.K said...

kun pun ade jugak dalam list yang rumors..
edin dzeko
luca toni
banyak lagi..
tapi tu la die ,ancelotti tak umum sape-sape..
die umum tak nak beli..
tak nak pressure kot.

mAxx said...

@hannaicha- thx kembali

mAxx said...

@r.k - haha belambak btul la dlm list. ya aku rasa begitu gak. ini semua strategi. tetiba je masuk nanti. tp aku rasa, yg mcm komopm, luis suarez la. penyerang ajax kot

hafizshinchan said...

Lu tak ngorat ke anak dara jiran sebelah rumah tu?

Rugi beb. huhu

mAxx said...

@hafiz - haha. tak. gua sudah ada yg punya. nanti dia lekuk kepala gua. haha

iyllienaz said...

haha..kesian team yg lemah..btw, thanx follow my blog..=)

mAxx said...

@iyyllienaz-team yang lemah tu warne merah tau bukan biru. hehe

anyway, thanx to u jugak