Wednesday, December 23, 2009

Inilah keindahan Malaysia. Pakailah bahasa apa pun, korang leh paham punya.

Apa yang aku meraban?


Macam ni...


Aku berkelana ke satu tempat ni..

Dipendekkan cerita, aku ada sedikit bisnes nak diselesaikan di tempat tersebut. Terkocoh2 jugaklah aku nak mencari tempat letak kereta. Semua dah penuh. Aduh. Memang leceh bab nak cari parking ni. Manjang full..

Tetiba aku terpikir..

Park kat apartment cara jugak..kompom byk space punya. Lantas aku cari apartment terdekat. Bila nampak satu flat tu, aku terus masuk.

Tapi..bila nampak signboard dia..fikir gak aku 2,3 kali..

Nak park ke tanak?

Mau gak rabak keta aku...



12 comments:

besi said...

tulis bahasa kan senang....
heehheheh

R.K said...

ini bungwahab punye kerja ni ..

mAxx said...

@besi - mmg snang..tp melalut dah tu jadi kapak.

haha

mAxx said...

@R.K - haha..bungwahab @ indon ka?

esofagus said...

tu bukan signboard parking, tp signboard warning..wahaha

mAxx said...

@esofaghus-muahaha. tu la pasal. ramai gak jd mangsa gamaknya.

haha

iyllienaz said...

haha..besar betol tulisan nya..parking kereta kat situ x??

mAxx said...

@iyli- kehkeh...parking je..slamat keta..hehe

dilla said...

ehehe...tbelah 2 keta t...

mAxx said...

sian. kena beli keta baru ah

hafizshinchan said...

lancau...ini mesti bangla yg buat signboard

mAxx said...

kahkah...jgn hangin sgt